Apache Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jajo dla Janusza było [...] po prostu chujowe.
> Nic mnie nie obchodzą personalne przepychanki,kto
> co komu wydał,co wykreślil itd ważne że nie ma zgo
> dy w środowisku na napierdalanie się z kolegi który
> ciągle chyba jeszcze nie doszedł do zdrowia.
Przypomnę, jak rok temu skomentowałem [
wspinanie.pl] I-sze Brązowe Jajo dla TOPRu za rzekome "pierwsze w historii odwołanie Memoriału Bartka Olszańskiego" [
wspinanie.pl] . Przyznanie tego zbuka tak poważanej "firmie", jaką jest TOPR, w kontekście Memoriału upamiętniającego Ratownika, który zginął podczas akcji ratunkowej, uważam za nie mniejsze skurw...two. Ale jakoś nie wzbudziło to wówczas dezaprobaty ze strony środowiska wspinaczkowego...
Machnik pisze: "Pozostaje tylko dociec skąd się nagle taka hipokryzja u nas w tym przypadku pojawiła. [...] Myślę ponadto, że stosowane przez portal wspinanie pl metody nie dają żadnej gwarancji na to, że zamieszczane są na nim wszystkie możliwe wypowiedzi i uwzględniane wszystkie możliwe stanowiska jego użytkowników. Wręcz przeciwnie, sądzę, że obecnie monolitycznie reprezentowane są tam tylko głosy świętego oburzenia, po to, żeby znanego wroga ludu można było publicznie poćwiartować i spalić na stosie, samemu zaś sprytnie ukryć odgrywaną przez siebie rolę. [...] Idzie także za tym przyzwolenie na zadawanie ciosów poniżej pasa, byleby tylko potem całe wynikające z tego gówno dało się w całości zamieść pod dywan".
Skandalem w tym skandalu jest wykorzystywanie przez paniusię Słamę okazji, żeby dokopać Młodemu, wycierając sobie klawiaturę nazwiskiem Kurtyki. Można i trzeba pałać "świętym oburzeniem", ale jak się nie zaliczyło ani jednej podobnej "wtopy", nawet w mikroskali. A tak się składa, że ona rok temu wyczyniała haniebne harce nad świeżą mogiłą Czapkinsa [
wspinanie.pl], Sprocket to usprawiedliwiał, a Ty Apache jeszcze obrzucałeś mnie inwektywami...
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2019-01-15 00:29 przez FunThomas.