TomaszKa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nikogo Napisał(a):
> -------------------------------------------------------
>
> >
> > Ja nie jestem żadnym wzorcem, ja tylko
> kibicuję,
> > podziwiam i, niestety dla niektórych, pamięć
> mam
> > dobrą.
>
> ale krotka. Juz zaPOmniales, ze POdales falszywa
> informacje o tworzeniu przez AM strony wiki o
> sobie.
To tylko Twoja opinia, do której masz prawo. Moja opinia jest taka, jak napisałem. I do opinii mamy prawo choć są one poboczne. Istotne są wszak fakty i prawda, o którą tak często wojujesz, a nie to kto je przytacza. A fakty są takie jakie są, wiszą na stronie PZA i stoją w biblioteczkach wspinaczy (w tym mojej) w papierze i mimo prawa do zapomnienia i rodo nie da się ich zmienić, wyczyścić i zamieść - a to kto tak starannie wyczyścił wszelkie internetowe źródła (zostaje tylko googlowe ostrzeżenie, że część linków została "usunięta na mocy" gdy wrzucisz nazwisko+okradł bądź nazwisko+kradzież) i komu na tym mogło zależeć to już domena naszych opinii - tyleż subiektywnych co irrelewantnych dla meritum. A meritum jest takie, że nieprawdą jest, że dzisiaj za pseudoefedrynę pikuś robią zawodnikom i nieprawdą jest że tylko ten co nic nie robi nie okrada kolegów. QED
PS A moją opinię możesz mieć w dupie, wszak jak ustaliliśmy jestem nikim więc moje opinie nikogo... A z faktami niech się dalej zmaga zainteresowany tylko może w nieco mniej bezczelnym, pewnym siebie i mentorskim tonem niech relatywizuje kto, kogo, kiedy i na czym za rękę na gorącym uczynku złapał.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2023-09-21 15:28 przez nikogo.