>Mylisz się - Huberowie używają zegarków Suunto. To raz.
Jest to nieistotne kto czego uzywa huberowie są sposrowni przez sunnto - widzisz ich w sunto chodzi o wykazanie pewnego sposobu marketingu który jest faktem a nie moim wymysłem,sharma przynajmniej do niedawna był sponsorowany przez evolva i na jednym z wczesniejszych filmów robi buty na warsztcie .To raz
>Ja również nie widze wtym nic złego że ktoś uzywa markowych rzeczy na ogólł są fajne i przemyślane . Ale nie wybieram sprzętu dlatego że zobaczyłem jak na filmie Sharma Huber Ondra czy inny mutant (z pełnym szacunkiem) mają na nogach ten czy inny model . CI panowie nie biora kasy za darmo Reklamuja swoim zajestym wspinem marki - za to biorą pieniądze.NIe ma wtym nic złego ale jako klient powinieneś mieć tego świadomość. To dwa
>A w firmach Sponsorkich pracuja specjaliści od marketingu i mówią mniej więcej tak - patentuj swoje projekty w perlach borealach czy kaloszach mamy ale jak już ją zrobisz to na filmie za produkcję którego my zapłaciliśmy , który pokazuje twój wyjazd za który my zapłaćiliśmy ubierz łaskawie nasz najnowszy model onuca bo JEST TO FORMA REKLAMY ZA KTÓRĄ CI PŁACIMY
> NIe mam nic do GriGRI nie używam nie lubie automatów ale wiem że ma dużo praktycznych zastosowań
Pzdr.