Nic takiego nie zauważyłem, wszystkie komentarze które kiedykolwiek tam wpisałem są tam nadal. Może powodem dla którego widzisz np. 1-5 przejść drogi, a spodziewasz się więcej, jest standardowy problem tej stronki czyli polskie znaczki i/lub bajzel w bazie? Polskie znaczki to wiadomo - mamy tam osobno przejścia "Miłość w windzie", a osobno "Milosc w windzie" oraz osobno 15 kolejnych wariantów tej nazwy (serio, właśnie sprawdziłem, wyszukiwarka na termin "mi windzie" znajduje 17x tą drogę). Dodatkowo nawet jeśli nazwy się nie różnią ani jednym znaczkiem, to w bazie czasem drogi i tak są jako osobne byty - np. poprawnie zapisane "Miłość w windzie" występuje tam 7x (nawet wielkość liter się zgadza). Przypuszczam że różnica jest na poziomie wpisanego crag/sector, albo cholera wie czego jeszcze... W każdym razie obecnie - przy "nowej i lepszej" wyszukiwarce już nie da się na jednej stronce zobaczyć przejść wszystkich dróg spełniających kryteria wyszukiwania (bo w starej wersji można było wpisać np. to "mi windzie" i znalazło by wszystkie przejścia tej drogi, niezależnie od tego jak ktoś sobie ją wpisał) i trzeba przeglądać każdą z osobna. Generalnie ta strona się serio teraz do niczego nie nadaje [;
......nihil verum nisi mors......
........only death is real........
::
distortos - C++11 RTOS ::
distortec.com ::
freddiechopin.info ::
last.fm ::