Admin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Reasumując, zasadniczo nie zgadzam się twierdzeniem, że na igrzyskach nie rywalizują najlepsi zawodnicy.
> Ich nieobecność w rodzinie olimpijskiej powinna potrwać tak długo, jak Rosja okupuje ukraińskie ziemie.
Przyznam, że teraz to ja nie ogarniam.
Aby mogli wygrać najlepsi reprezentantów, których krajów też nie powinno być na igrzyskach?
Ostatnie pytanie, gdzie się znajduje artykuł dotyczący sprzeciwu PZA wobec udziału białoruskich i rosyjskich sportowców w igrzyskach wniesiony rzekomo do MKOI?
Nie wiem, czy to ja nie potrafię odnaleźć, czy to redakcja usunęła.
Ewentualnie poszukam sobie w archiwum indexu google jak to działacze działali na rzecz rywalizacji.
> nie zgadzam się twierdzeniem, że na igrzyskach nie rywalizują najlepsi zawodnicy
Niniejszym nominuję kol. Admina do tytułu Brawurowej Ściemy roku 2024 portalu wspinanie.pl
Przypomnę, że poprzednia nominacja dotyczyła zaangażowania p. Kasi bezradnej, bez stołka w radzie miasta z banneru wyborczego z głównej strony portalu z postulatem, aby to najsłabsza akademia wychowania fizycznego w kraju wybudowała olimpijski panel. Nie z budżetu miasta, lecz z kieszeni wszystkich podatników.