Krzysztof89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Admin Napisał(a):
> -------------------------------------------------------
> > Krzysztof89 Napisał(a):
> > > Nie zrozumiałeś poprzedniej wypowiedzi.
> >
> > Konkretna i absolutnie pusta wypowiedź. Może
> > zapodaj jakąś egzegezę głębokich mądrości
> > Troskliwego w sprawie braku najlepszych
> > sportowców na igrzyskach.
>
> To właśnie Twoja wypowiedź jest pusta, bo nie
> umiesz czytać. Zamiast pyskować, kup sobie
> "Poczytaj mi mamo".
No to "nowy" poczuł się starym wyjadaczem. Z odpowiednią "kulturą":
Krzysztof89 - jego post nr 1 z 07 lip 2022 - 20:42:12 - Pytania od laika
- forum.wspinanie.pl/read.php?7,709686,709686#msg-709686
"
Cześć. Jestem nowy na Forum, więc najpierw powiem kilka zdań o sobie.
Doświadczenia górskiego nie mam żadnego, bo i przejście latem po łańcuchach Orlej Perci i Rysego doświadczeniem nazwać nie można. Jednak góry mnie fascynują, w szczególności te najwyższe. Przeczytałem kilkanaście książek i setki artykułów o tej tematyce. Interesuje mnie głównie stary alpinizm, kiedy w górach była jakaś kultura. Gardzę Martyną, Magdą i Miłką, ale gardzę także pehazetami, Steckiem i innymi rekordzistami, co to wejdą gdzieś w marcu albo wbiegną na szczyt o dwadzieścia minut szybciej niż poprzednik. Wolę czytać wspomnienia ludzi, którzy byli w górach z miłości do gór. Któryś użytkownik Forum zamieścił ostatnio relację z wyprawy rozklekotanym dieslem do jakiegoś zadupia w Tadżykistanie, żeby wejść na anonimowy pięciotysięcznik. I taki alpinizm to ja lubię. Nade wszystko jednak pociągają mnie historię o pierwszych próbach wejść na ośmiotysięczniki. (...)"
I jedna z łagodniejszych słusznych odpowiedzi wtedy na forum:
08 lip 2022 - 11:03:53 - Pytania od laika - forum.wspinanie.pl/read.php?7,709686,709704#msg-709704
Apache Re: Pytania od laika
08 lip 2022 - 11:03:53
"(...)
Hehe co za typek (...)"
Krzysztof89 - jego post nr 2 w wątku i w ogóle tu na forum z 07 lip 2022 - 21:58:11 - Pytania od laika - forum.wspinanie.pl/read.php?7,709686,709691
Krzysztof89 - Re: Pytania od laika
07 lip 2022 - 21:58:11
"
(...) Chciałem być wobec Was uczciwy, więc przedstawiłem mój światopogląd. Światopogląd, który nie wydaje mi się odmienny od większości z Was. Wiem, bo trochę już to forum czytam.
A moje nazwisko nic Wam nie powie, bo nigdy się nie spotkaliśmy i raczej się nie spotkamy. Wystarczy moje imię.
Pozdrawiam, Krzysztof. "
* * *
[Podkreślenia w cytatach - GG; pisownia w cytatach zachowana (np. literówka czy brak przecinka]